unitati condensare dorin

Unitati de condensare Dorin

Noua gama de unitati de condensare Dorin este proiectată pentru a garanta cele mai bune performante, dimensiuni reduse și emisiile de zgomot reduse. Toate unități de condensare pot funcționa cu R134a , R404A și R507  în limitele indicate în specificatiile tehnice.

Aceste unitati pot fi utilizate in toate aplicatii (refrigerare, climtizare, congelare).

Unitatile de condensare sunt dotate cu condensator racit cu aer (desig nou, actualizat) cu tevi de cupru si aripioare de aluminiu, motor electric al ventilatorului de inalta eficienta, ventilator cu grilaj de protectie, rezervor de lichid cu valva de siguranta si clapeta de sens unic, conducta de refulare prevazuta cu tub antivibrant, robinet rotalock pentru conducta de lichid si aspiratie, cadru de otel tratat anticoroziv.

Toate unitatile de condensare sunt echipate cu compresoare incarcate cu ulei tip POE cu vascozitate de 32 cSt la 40°C, pentru HFC ( R134 a / R404A / R507 ).

Noul design al condensatorului racit cu aer asigură cel mai bun randament al condensarii si combinat cu noile motoventilatoare asigura fluxuri mai mari de aer si un nivel redus al zgomutului emis.

Versiuni disponibile:

AU – unitati de condensare cu condensator racit cu aer

AUI – unitati de condensare cu condensator racit cu aer, utilizare cu convertizor de frecventa

AUT – unitati de condensare cu condensator racit cu aer varianta tropicalizata (Hot ambient)

AULN – unitati de condensare cu condensator racit cu aer si nivel redus de zgomot (Low noise)

RU – unitati de condensare (grup compresor-rezervor) cu condensator la distanta

WU – unitati de condensare cu condensator racit cu apa

Top