compresoare frigorifice semiermetice Frascold

Compresoare semiermetice Frascold

Frascold  ofera o gama completa de compresoare si agregate frigorifice semiermetice cu piston si screw  pentru aplicatii comerciale si industriale.

Utilizare pentru: congelare LBP, refrigerare MBP, climatizare HBP.

Agenti frigorifici utilizati: R404A, R134a, R407C, R507, CO2

 

Unitati de condensare laBLU racite cu aer:

Seria agregatelor Frascold LaBLU este disponibila in diferite variante ce insumeaza peste 70 de modele. Satisface o gama larga de aplicatii folosind compresoare ermetice cu piston actionate de motoare electrice cu puteri cuprinse intre 0.5 si 20 CP, cu performante si fiabilitate semnificativ mai mari fata de modelele anterioare.

Dimensionarea generoasa a suprafetelor de schimb de caldura ale condensatoarelor permite utilizarea in conditii de clima dintre cele mai variate. Designul compact si zgomotul de functionare redus fac instalarea facila si acceptabila chiar in zone rezidentiale. Unitatile LaBLU sunt disponibile in varianta standard sau cu convertizor de frecventa integrat in compresor. Pot fi instalate din fabrica o gama larga de accesorii testate si verificate. Optional se pot furniza cu sistem de carenaj de protectie pentru instalare sigura in aer liber.

compresoare si agregate frigorifice semiermetice Frascold

Compresoare si agregate frigorifice semiermetice Frascold

Top